sasha anastasia
Wedding Date : -
Join: - | Location: - | Post: 9

 Hotel & Tempat Resepsi

ada yang tau tempat wedding (ballroom/resto) sma pricelist permeja yang gak high... plisss yaa.. buat awal-tengah taun 2016. thank u yaaa.

Biggest Moment Photography
Biggest Moment Photography
Service: - | Post: 0

Hi Sis Anastasia & Capeng yang lain, untuk photo video hari H nya sudah dapat Sis ? Kami dari Biggest Moment Photo & Video Surabaya, Dengan senang hati kami siap membantu Anda, Biggest Moment Photo & Video hp 081803824643 atau pin bb 53ABD6EC www.biggestmoment.blogspot.com www.facebook.com/biggestmoment

Serenity Production
Serenity Production
Service: - | Post: 0

Serenity Production is one of Event Organizer & Wedding Planner Best in Surabaya City, the right choice for a wedding event special.we have a motto ?the sparkling moment for your special day?, Quality is a top priority of Serenity Production in providing services to clients. Serenity Production has a team who work professionally to ensure the satisfaction of its clients. Serenity production is very special, as it always bring the great concept of events with great qualities.The understanding of desire of bride and groom and supported experience serenity production, produce a combination ideal that can success an event, approach in which detailed and the professional, making preparations wedding events into a nice thing to spent either by couples a and by serenity production.Besides wedding organizer, serenity production also have event organizer to special occasions as well as birthday party, gathering, etc and services provided by mc and entertainment that can be should work together in an event because it was in one management: serenity production. more info : 2976056A

enriko
Wedding Date : -
Join: - | Location: - | Post: 0

Original Posted By - anastasia

ada yang tau tempat wedding (ballroom/resto) sma pricelist permeja yang gak high... plisss yaa.. buat awal-tengah taun 2016. thank u yaaa.
haiiii sasha, aku dari windy catering. aku mau nawarin nih untuk kerja sama nya, aku minta email kamu dong nanti aku kirimin pricelist aku yang sesuai dengan keinginan kamu, pricelist aku all in. bisa juga kamu hubungin aja ke (021) 87783897,93846566,085313311970 atau bisa cek diweb aku, www.windycatering.com thank you.

Ulfa latifa
Wedding Date : -
Join: - | Location: - | Post: 0

Hai Sasha coba kamu kontak emerald di 082298859482 (whatsup) karena ada penawaran pesta wedding sekarang di venue yang kamu mau dan bayar tahun depan.

Jill N.
Wedding Date : -
Join: - | Location: - | Post: 0

halo coba cek grand city ballroom di surabaya

Ira oktaviani S
Wedding Date : -
Join: - | Location: - | Post: 0

Bima Gita tamtama n double happiness harganya oke n fasilitas juga banyak..ada dapat bridal kue n soundsistem kalau ga salah.. Coba ke pameran wedding aja di GM / TP banyak pilihan sis😄

Ira oktaviani S
Wedding Date : -
Join: - | Location: - | Post: 0

Bima Gita tamtama n double happiness harganya oke n fasilitas juga banyak..ada dapat bridal kue n soundsistem kalau ga salah.. Coba ke pameran wedding aja di GM / TP banyak pilihan sis

Precious Moment Event Planner
Wedding Date : -
Join: - | Location: - | Post: 0

Original Posted By - anastasia

ada yang tau tempat wedding (ballroom/resto) sma pricelist permeja yang gak high... plisss yaa.. buat awal-tengah taun 2016. thank u yaaa.
About Precious moment Wedding design and Event Organizer is Mr Wijoyo Founder in Precious Moment Event planner, He has a strong passion for planning and organizing weddings and events. precious moment Organizer has a team who work professionally to ensure the satisfaction of its clients.precious moment Organizer is very special, as it always bring great concept of events with great qualities. Many event organizers in surabaya does not weaken the confidence of wijoyo to bring along precious moment event Organizer among other successful event organizers. More information 2976056A thx u

Veronica
Wedding Date : -
Join: - | Location: - | Post: 0

Hello, sy ada rencana over dp nih, tempatnya di Le Ballroom Pakuwon City, daerah Surabaya Timur. Jumlah meja 35 + 5, harga per meja Rp. 2.2 juta nett Menu 7+1, free flow soft drink & mineral water. Test food for 10 persons. Dekorasi pelaminan dan fresh flower di setiap meja plus dekor meja vip. Ruang Vip unt acara cingciu. Bonus photo taking d area pakuwon City. Road sign. Tgl wedding : 20 Agustus 2016, bs ganti tgl. Unt vendor lain dpt sy bantu unt referensikan. Tempat memuaskan dengan ceiling tinggi dan tanpa pilar. Jumlah Dp Rp. 10.000.000, bs sy ksh diskon. Yg berminat bs hubungi sy di 081333090195 atau email ke veronica.saputro@gmail.com. Thanks

BACK
TO TOP